Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες»

00:42 - 15/06/2022

Λίγο πριν πέσει η οριστική αυλαία στις Άγριες Μέλισσες, η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» […] The post Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα να συνέχιζαν και 4η χρονιά οι Άγριες Μέλισσες»

Η Έλλη Τρίγγου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες»...

Διαβάστε το στο Zougla

Έλλη Τρίγγου: «Δεν θα μου λείψει ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες”»

«Θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι», τονίζει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Έλλη Τρίγγου: Θα ήταν κρίμα να συνέχιζαν και 4η χρονιά οι «Άγριες Μέλισσες»

Η Έλλη Τρίγγου, η «Ασημίνα» της τηλεοπτικής επιτυχίας των τελευταίων ετών «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη (14/6), λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μιλώντας για τη σειρά του ANT1 η Έλλη Τρίγγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο». Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλλη Τρίγγου: «Θα ήταν κρίμα να συνέχιζαν και 4η χρονιά οι Άγριες Μέλισσες»

Η Έλλη Τρίγγου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλλη Τρίγγου: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν θα μου λείψει»

Η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος, όπου μίλησε για τις Άγριες To άρθρο Έλλη Τρίγγου: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν θα μου λείψει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλλη Τρίγγου: «Δε θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες»

Η Έλλη Τρίγγου μίλησε για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» και αν θα συνέχιζε για μία 4η χρονιά.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Έλλη Τρίγγου: «Δε θα συνέχιζα και τέταρτη σεζόν. Θα ήταν κρίμα ένας ακόμη χρόνος»

Η Έλλη Τρίγγου, η Πατρινή ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες» και το κλείσιμο της σειράς!Η Έλλη Τρίγγου είπε μεταξύ άλλων: «οι Άγριες Μέλισσες, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Έλλη Τρίγγου: "Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος για τις Άγριες Μέλισσες"

"Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο