Πασχαλάκης : “Δεν θα… πυροβολήσουμε τον Ζίφκοβιτς”!
14:23 - 12/01/2020
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει υποστηρικτικά για τον συμπαίκτη του και σχολιάζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έρχεται. Ήταν μέσα στους περσινούς ήρωες των νταμπλούχων, μέσα σε αυτούς που στήριξαν πάρα πολύ και το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ. Τελευταία βρέθηκε στον πάγκο μέχρι την Τρίτη, που αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. Σήμερα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει στη FORZA για όλο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πασχαλάκης: Δεν θα… πυροβολήσουμε τον Ζίβκοβιτς
Ήταν μέσα στους περσινούς ήρωες των νταμπλούχων, μέσα σε αυτούς που στήριξαν πάρα πολύ και το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ. Τελευταία βρέθηκε στον πάγκο μέχρι την Τρίτη, που αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. Σήμερα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει στη FORZA για όλο αυτό το διάστημα, ενώ παίρνει θέση και για την κριτική που τώρα δέχεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
- Αλέξανδρε έπαιξες 104 ημέρες μετά από τον περασμένο αγώνα. Πώς διαχειρίστηκες όλο αυτό το διάστημα;
«Περίμενα την ευκαιρία μου, αν και περισσότερο με απασχολεί το να είμαι καθημερινά καλά στην προπόνηση και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Εξάλλου δεν έχω να αποδείξω κάτι. Θέλω κάθε φορά που με χρειάζεται η ομάδα να δηλώνω παρών».
- Είναι αλήθεια πώς σ
Διαβάστε το στο thestival.grΠασχαλάκης: «Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε τον Ζίβκοβιτς»
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε υποστηρικτικά για τον συμπαίκτη του, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ σχολίασε και το αποψινό (19:30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.Αναλυτικά η συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα: - Αλέξανδρε έπαιξες 104 ημέρες μετά από τον περασμένο αγώνα. Πώς διαχειρίστηκες όλο αυτό το διάστημα; «Περίμενα την ευκαιρία μου, αν και περισσότερο με απασχολεί το να είμαι καθημερινά καλά στην προπόνηση και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Εξάλλου δεν έχω να αποδείξω κάτι. Θέλω κάθε φορά που με χρειάζεται η ομάδα να δηλώνω παρών».- Είναι αλήθεια πώς στο ξεκίνημα της χρονιάς δέχτηκες έντονη κριτική για κάποιες εμφανίσει
Διαβάστε το στο filathlos.gr