Επεισόδιο ανάμεσα στον Τομ Χανκς και σε θαυμαστές: «Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;»

14:34 - 16/06/2022

Επεισοδιακή κατάληξη είχε ένα ρομαντικό δείπνο του Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον στην Νέα Υόρκη αφού, βγαίνοντας από το εστιατόριο, οι δυο ηθοποιοί δέχθηκαν…έφοδο από μια παρέα υπερβολικά ενθουσιωδών θαυμαστών τους. Οι θαυμαστές όρμησαν ξέφρενα στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο ένας τους να ρίξει αγκωνιά και σχεδόν να ρίξει στο έδαφος  την […] Το άρθρο Επεισόδιο ανάμεσα στον Τομ Χανκς και σε θαυμαστές: «Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τομ Χανκς: Έξαλλος με θαυμαστή του στη Νέα Υόρκη - «Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;»

Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό να φωνάζει στον θαυμαστή του, που έσπρωξε τη Ρίτα Γουίλσον 

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Τομ Χανκς με θαυμαστή του - «Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;»

Επεισοδιακό ήταν το δείπνο του Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον στη Νέα Υόρκη, όταν ένας θαυμαστής...

Διαβάστε το στο Zougla

Τομ Χανκς: Επεισόδιο με θαυμαστή του – «Σπρώχνεις τη σύζυγό μου;»

Ο Τομ Χάνκς ενοχλήθηκε από επιθετικό θαυμαστή, ο οποίος έσπρωξε τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να συμβεί επεισόδιο έξω από εστιατόριο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Tom Hanks: Επεισόδιο με θαυμαστή που έσπρωξε τη γυναίκα του

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Tom Hanks και έναν θαυμαστή όταν αυτός έσπρωξε τη σύζυγο του σταρ κατά λάθος έξω από εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Ο ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει στον άνδρα προσπαθώντας να προστατεύσει τη Rita Wilson, ενώ πλήθος ακολουθούσε το ζευγάρι. Ο συνήθως ψύχραιμος και συγκρατημένος Hanks φάνηκε να αντιδρά επιθετικά όταν είδε το […] The post Tom Hanks: Επεισόδιο με θαυμαστή που έσπρωξε τη γυναίκα του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]