Παύλος Χριστακόπουλος: Ο Λαμιώτης που βραβεύτηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

15:44 - 16/06/2022

Πρόκειται για τον Παύλο Χριστακόπουλο, Γενικό Δ/ντη Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής, με καταγωγή από το Αργυροχώρι της Υπάτης. Αφοσιωμένος με όλη του την πίστη στην καλή λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης από όποιο πόστο και αν την υπηρετεί και παράλληλα αφιερωμένος στη φύση. Άλλωστε, μεγαλωμένος ανάμεσα στο μαγευτικό πλατανόδασος και τις καλλιέργειες του αγροτικού χωριού του, δεν θα μπορούσε να μην αναπτύξει στο έπακρο τον  σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον, τη γη, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της... Η πρωτιά! Το πρώτο βραβείο του Ετήσιου Διαγωνισμού Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην κατηγορία με τίτλο «Καλύτερη Νέα Ιδέα»

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στον Δήμο Χανίων ο Υπoυργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Τον ενθουσιασμό του για την ψηφιακή πρόοδο που κάνει ο Δήμος Χανίων και τα σημαντικά βήματα που έχει επιτελέσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών προς τους πολίτες, εξέφρασε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Χανιών.  Τον Υπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αρχικά...

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”