Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μάνα μου ότι είμαι γκέι, ήρθε στην Αθήνα «να το παίξει πεθερά»
09:30 - 17/06/2022
Για το πρώτο του φιλί, το coming out του και τη συζήτηση με τους γονείς του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο περιοδικό Antivirus. Σε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή που προβλήθηκαν στο «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθαρίζει για τη σεξουαλική του ταυτότητα ότι αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι. «Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό» αναφέρει. Στη συνέχ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μάνα μου ότι είμαι γκέι, ήρθε «να το παίξει πεθερά»
Στο coming out του και τη συζήτηση που είχε με τους γονείς για να τους πει ότι είναι γκέι, αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, στο περιοδικό Antivirus. Αποσπάσματα της συνέντευξης προβλήθηκαν στο «Mega Καλημέρα», αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικές στιγμές του γνωστού παρουσιαστή. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το πώς μίλησε στη μητέρα του και πώς αντέδρασε εκείνη όταν ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μάνα μου ότι είμαι γκέι, ήρθε «να το παίξει πεθερά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο