Ερντογάν: «Θα ξαναμιλήσω με την Ελλάδα, όταν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός»
14:38 - 17/06/2022
Αμετακίνητος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα. Σε δηλώσεις του μετά την προσευχή της Παρασκευής, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξανασυναντηθεί με κανέναν Έλληνα, εκτός αν βρεθεί μπροστά του ένας έντιμος πολιτικός, προσθέτοντας δηκτικά «η Ελλάδα ας δει από εδώ και πέρα πώς θα τα βγάλει πέρα μόνη της». «Όσον […]
Το άρθρο Ερντογάν: «Θα ξαναμιλήσω με την Ελλάδα, όταν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα πρόκληση Ερντογάν: Θα ξαναμιλήσω με Ελλάδα, αν βρεθεί μπροστά μου έντιμος πολιτικός
Ανεβάζει και πάλι τους τόνους ο Ταγίπ Ερντογάν. Λίγες ώρες μετά την επισήμανση του Χουλουσί Ακάρ ότι θα πρέπει οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Αθήνα να μείνουν ανοιχτοί, ο Τούρκος πρόεδρος διαμηνύει πως δεν σκοπεύει να συναντηθεί ξανά με τους Έλληνες αν δεν βρεθεί μπροστά του... ένας «έντιμος πολιτικός».
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΕπίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξαναμιλάμε μαζί τους αν δεν υπάρξει ένας τίμιος πολιτικός»
Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφραζε την αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψουμε σύντομα σε …ήρεμα νερά στα ελληνοτουρκικά, οι Τούρκοι παρενοχλούσαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον ΥΦΕΘΑ και τον Α/ΓΕΑ στον Αη Στράτη και ο Ερντογάν έκανε σκληρή προσωπική επίθεση στον κ.Μητσοτάκη! «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας […]
The post Επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξαναμιλάμε μαζί τους αν δεν υπάρξει ένας τίμιος πολιτικός» appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.gr