Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: Τελειώσαμε με τις συναντήσεις με την Ελλάδα – Ας φροντίσει τον εαυτό της
14:42 - 17/06/2022
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέλνει ξανά απειλές προς την Ελλάδα, με τον Τούρκο πρόεδρο να προχωρά σε νέες προκλητικές δηλώσεις μετά την προσευχή της Παρασκευής. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, ο Ερντογάν είπε: «Εξέφρασα τις αντιδράσεις μου και είπα ότι δεν θα ξανασυναντηθώ μαζί τους, αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός και ότι τελειώσαμε τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη οριστική κουβέντα από αυτό. Από εδώ και πέρα η Ελλάδα ας φροντίσει τον εαυτό της». Πριν τις νέες απειλές του Ερντογάν, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. «Θεωρούμε σημαντικό να παραμείνουν ανοι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεν αλλάζει στάση ο Ερντογάν! «Έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα – Ας προσέχουν από εδώ και πέρα»
Και εκεί που μετά τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου-Ακάρ και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τουρκία, όλα οδηγούσαν σε μια εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και του πρωθυπουργού.Και εκεί που μετά τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου-Ακάρ και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τουρκία, όλα οδηγούσαν σε μια εξομάλυνση των σχέσεων με την Τουρκία, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και του πρωθυπουργού.Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση για τις συνεδριάσεις του στρατηγικού συμβουλίου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔεν ηρεμεί ο Ερντογάν: Δεν θα ξανασυναντηθώ μαζί τους - Από εδώ και πέρα η Ελλάδα ας φροντίσει τον εαυτό της
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξαναχτύπησε με νέες προκλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα
Διαβάστε το στο thetoc.grΕρντογάν: Δε θα υπάρξει συνάντηση με την Ελλάδα – Ας φροντίσει μόνη τον εαυτό της
Συνεχίζει τις προκλήσεις ο «Σουλτάνος»
Διαβάστε το στο news.grΑπειλεί και πάλι ο Ερντογάν: Από εδώ και πέρα η Ελλάδα ας προσέξει τον εαυτό της
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας μετά την προσευχή της Παρασκευής, είπε, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης: «Εξέφρασα τις αντιδράσεις μου και είπα ότι δεν θα ξανασυναντηθώ μαζί τους, αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός και ότι τελειώσαμε τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα.
Τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη οριστική κουβέντα από αυτό. Από εδώ και πέρα η Ελλάδα ας φροντίσει τον εαυτό της».
Με δύο πρόσωπα εμφανίζεται η Τουρκία, καθώς μετά τις δηλώσεις αποκλιμάκωσης από τον Ακάρ ο Ερντογάν επανέρχεται με προκλητικές δηλώσεις, ενώ η Τουρκία παρενόχλησε μέσω ασυρ
Διαβάστε το στο grtimes.gr