Η Λένα Μαντά εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της
18:06 - 12/01/2020
Τη Λένα Μαντά φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Η Λένα Μαντά εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Λένα Μαντά εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της (VIDEO)
Η Λένα Μαντά μίλησε σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν αρρώστησε ο σύζυγός της.
«Τώρα είναι μια χαρά ο σύζυγός μου, δόξα τω θεώ. Για μένα ήρθε η συντέλεια του κόσμου όταν αρρώστησε. Όταν ακούς για μια βαριά πάθηση, λίγο αρχίζεις και στο πίσω μέρος του μυαλού σου δίνεις τον αγώνα σου, αλλά και λίγο προετοιμάζεσαι, ότι μπορεί και να μην…
Στις έξι το απόγευμα συζητούσαμε για να κάνουμε κάτι αλλαγές στο σπίτι και ξαφνικά στις 11 το βράδυ βγήκε ο γιατρός για να μου πει ότι “μπαίνει χειρουργείο, είναι διαχωριστικό ανεύρυσμα, το καλό σενάριο θα είναι να πεθάνει”. Και του λέω “το κακό ποιο είν
Διαβάστε το στο thestival.grΛένα Μαντά: Ξεσπά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της (vid)
H Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε την Λένα Μαντά στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν αρρώστησε ο σύζυγός της.
The post Λένα Μαντά: Ξεσπά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΛένα Μαντά: Πώς ένιωσε όταν αρρώστησε ο άντρας της
Η γνωστή συγγραφέας εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πώς ένιωσε όταν αρρώστησε ο σύζυγός της.Τη Λένα Μαντά φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο».
Η γνωστή συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν αρρώστησε ο σύζυγός της.
«Τώρα είναι μια χαρά ο σύζυγός μου, δόξα τω θεώ. Για μένα ήρθε η συντέλεια του κόσμου όταν αρρώστησε. Όταν ακούς για μια βαριά πάθηση, λίγο αρχίζεις και στο πίσω μέρος του μυαλού σου δίνεις τον αγώνα σου, αλλά και λίγο προετοιμάζεσαι, ότι μπορεί και να μην…
Στις έξι το απόγευμα συζητούσαμε για να κάνουμε κάτι αλλαγές στο σπίτι και ξαφνικά στις 11 το βράδυ βγήκε ο γιατρός για να μου πει ότι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr