Χάρης Ρώμας: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου»
12:56 - 19/06/2022
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για […]
The post Χάρης Ρώμας: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου, έχω το κεφάλι ψηλά όπως κι αν με φωνάξουν»
Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του μέχρι σήμερα, την οικογένειά του και το επίθετο που πήρε από τη μητέρα του, αλλά και την ενασχόλησή του με την πολιτική
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου
“Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα” ανέφερε ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει στο επίθετό του και για τις σχέσεις που είχε ... Περισσότερα
To άρθρο Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου! video
“Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα” ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr