Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο»
14:08 - 20/06/2022
Λίγο πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά μίλησε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και τη γνωριμία τους. Η γνωστή performer και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του γάμου της, την οποία όπως δήλωσε, ανέλαβε σχεδόν μόνη της. «Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος […]
The post Κόνι Μεταξά: «Με τον Μάριο Καπότση δεν έχουμε κανένα κοινό, στο πρόσωπό του βλέπω τον καλύτερό μου φίλο» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης είναι απρόβλεπτος, ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει
Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά. Η Κόνι Μεταξά μίλησε για την παρουσίαση των Mad Video Music Awards, που φέτος έχει αναλάβει από κοινού με τον Θέμη Γεωργαντά αλλά και για επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση. «Ετοιμάζουμε μια ωραία βραδιά. Επιτέλους θα έχει κόσμο, μετά από δύο χρόνια. ... Περισσότερα
To άρθρο Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης είναι απρόβλεπτος, ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης είναι απρόβλεπτος, ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει
Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά. Η Κόνι Μεταξά μίλησε για την παρουσίαση των Mad Video Music Awards, που φέτος έχει αναλάβει από κοινού με τον Θέμη Γεωργαντά αλλά και για επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση. «Ετοιμάζουμε μια ωραία βραδιά. Επιτέλους θα έχει κόσμο, μετά από δύο χρόνια. […]
Διαβάστε το στο dete.gr