Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι «δεύτερος», αν είναι καλός είσαι αναντικατάστατος»
00:46 - 21/06/2022
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Δευτέρας, […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι «δεύτερος», αν είναι καλός είσαι αναντικατάστατος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος»
Ο παρουσιαστής σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αν είσαι καλός δεύτερος είσαι αναντικατάστατος – Χρωστάω πολλά στην Μενεγάκη
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης ΜενεγάκηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν είναι κακό να είσαι «δεύτερος», αν είσαι καλός είσαι αναντικατάστατος
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (20/6) τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την αλλαγή «στέγης» της επιτυχημένης ραδιοφωνικής του εκπομπής, για το πως ξεκίνησε την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να πει το πόσο πολύ τον φόβιζε όλος αυτός ο χώρος στην αρχή και αποκάλυψε ότι πριν από την ενασχόλησή του με την μικρή οθόνη, είχε περάσει από δυο απολύσεις. Μέσα σε όλα δε, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του διαδρομή και τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Ο οικοδεσπότης του τον ρώτησε αν έχει κουραστεί να είναι σε πάνελ, αν έχει δώσει ένα deadline στον εαυτό του γιατί το προσπαθεί χρόνια να κάνει επι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος»
Καλεσμένος στο «The Tonight Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε για τη πορεία του στη τηλεόραση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος, αν με θέλουν έτσι, θα δεχτώ τη μοίρα μου»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλώντας για την
To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος, αν με θέλουν έτσι, θα δεχτώ τη μοίρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είναι κακό να είσαι «δεύτερος», αν είσαι καλός είσαι αναντικατάστατος»
Για την προσωπική του διαδρομή και το μέλλον του στο τηλεοπτικό προσκήνιο μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: "Δεν είναι κακό να είσαι «δεύτερος», αν είσαι καλός είσαι αναντικατάστατος"
"Eτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr