Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω»
15:16 - 21/06/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η κουβέντα με την Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε με τον […]
The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν μου αρέσει καθόλου να μεγαλώνω
Στα χρόνια που περνούν αναφέρθηκε με ειλικρίνεια η Μπέττυ Μαγγίρα! Τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο φιλοξένησε την Τρίτη, στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” του OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα και η κουβέντα ήρθε στον χρόνο που περνάει και το γήρας. Εκεί η γοητευτική περφόρμερ τοποθετήθηκε! «Όχι, καθόλου δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Γιατί να μου αρέσει; Πλησιάζω πιο ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν μου αρέσει καθόλου να μεγαλώνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω»
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσει που ο χρόνος κυλά και εκείνη μεγαλώνει.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕξομολόγηση Μπέττυς Μαγγίρα: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω»
Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η κουβέντα με την Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε με τον χρόνο που περνάει και το γήρας. Κι εκεί είχαμε εξομολογήσεις…Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η κουβέντα με την Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε με τον χρόνο που περνάει και το γήρας. Κι εκεί είχαμε εξομολογήσεις…«Όχι, καθόλου δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Γιατί να μου αρέσει; Πλησιάζω πιο πολύ προς την άλλη μεριά. Το τέλος με φοβίζει. Φυσικά και το σκέφτομαι», […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννα Αγγελοπούλου: «Δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά»
Γιάννα Αγγελοπούλου: «Δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά» Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη καλεσμένη στη δημόσια τηλεόραση μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον γάμο της, αλλά και για τον όρο «πεθερά». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της, που θα παρουσιαστεί απόψε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr