Εβελίνα Παπούλια: Μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ – «Ξέρω πως θα σας το χαλάσω αλλά αυτή είναι η αλήθεια»
22:40 - 21/06/2022
Η Εβελίνα Παπούλια είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές Ελληνίδες και αυτό είναι
To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: Μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ – «Ξέρω πως θα σας το χαλάσω αλλά αυτή είναι η αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εβελίνα Παπούλια: Δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ - Φωτογραφία
«Ξέρω πως θα σας το χαλάσω… αλλά εμένα μου αρέσω περισσότερο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ – «Η αλήθεια αυτή είναι»
Η Εβελίνα Παπούλια είναι γνωστή για τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα. Η ηθοποιός και χορεύτρια δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Την παρακάτω φωτογραφία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η ίδια. Η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στην οποία ποζάρει χωρίς κανένα φίλτρο […]
The post Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ – «Η αλήθεια αυτή είναι» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr