Καταπέλτης η Ελεονώρα Μελέτη για Μαρία Κίτσου: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη, ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του»
11:50 - 22/06/2022
Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»
To άρθρο Καταπέλτης η Ελεονώρα Μελέτη για Μαρία Κίτσου: «Είμαι πραγματικά θυμωμένη, ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της στη Μαρία Κίτσου - «Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του, δεν είμαστε όρνια»
Θυμωμένη η αντίδραση της παρουσιάστριας στις δηλώσεις της ηθοποιού, σχετικά με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές
Διαβάστε το στο Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη με την Μαρία Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια»
Εκνευρισμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κίτσου, η οποία ανέφερε πως ήταν δύσκολο […]
The post Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη με την Μαρία Κίτσου: «Είμαι θυμωμένη, δεν είμαστε όλοι όρνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της στη Μαρία Κίτσου - «Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του, δεν είμαστε όρνια»
Θυμωμένη η αντίδραση της παρουσιάστριας στις δηλώσεις της ηθοποιού, σχετικά με τους δημοσιογράφους και τις πρωινές εκπομπές.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr