Ουκρανία: Tουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε από τη Μαριούπολη μετά από συνομιλίες με τη Ρωσία

15:34 - 22/06/2022

Ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε σήμερα από το ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης έπειτα από συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Τουρκίας και της Ρωσίας στη Μόσχα σχετικά με τα δημητριακά που είναι αποκλεισμένα στην Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: Τουρκικό πλοίο με σιτάρι απέπλευσε από τη Μαριούπολη μετά τη συμφωνία Μόσχας – Άγκυρας

Από το λιμάνι της Μαριούπολης στην Ουκρανία απέπλευσε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο έπειτα από συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Τουρκίας και της Ρωσίας στη Μόσχα σχετικά με τα δημητριακά που είναι αποκλεισμένα στην Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας. «Μερικές ώρες μόνο μετά το τέλος της μακράς συνεδρίασης, το τουρκικό ... Περισσότερα To άρθρο Ουκρανία: Τουρκικό πλοίο με σιτάρι απέπλευσε από τη Μαριούπολη μετά τη συμφωνία Μόσχας – Άγκυρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ουκρανία: Τουρκικό εμπορικό πλοίο με δημητριακά απέπλευσε μετά από συνομιλίες με τη Ρωσία

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προκειμένου να μπορέσουν να εξαχθούν εκατομμύρια τόνοι δημητριακά και σιτηρά

Διαβάστε το στο in.gr

Η Τουρκία άρχισε να μεταφέρει δημητριακά από την Μαριούπολη μετά από συνομιλίες με τη Μόσχα

Ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε σήμερα από το ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης έπειτα από συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Τουρκίας και της Ρωσίας στη Μόσχα σχετικά με τα δημητριακά που είναι αποκλεισμένα στην Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας. «Μερικές ώρες μόνο μετά το τέλος της μακράς συνεδρίασης, το τουρκικό […] The post Η Τουρκία άρχισε να μεταφέρει δημητριακά από την Μαριούπολη μετά από συνομιλίες με τη Μόσχα appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ουκρανία: Τουρκικό πλοίο με σιτηρά απέπλευσε από τη Μαριούπολη μετά από συνομιλίες με τη Μόσχα

Ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε από τη Μαριούπολη έπειτα από συνομιλίες ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία, σχετικά με τα αποκλεισμένα δημητριακά στην Ουκρανία. The post Ουκρανία: Τουρκικό πλοίο με σιτηρά απέπλευσε από τη Μαριούπολη μετά από συνομιλίες με τη Μόσχα appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Wall Street: Πτώση με «βαρίδι» τον Nasdaq

Νοσοκομείο Βαλουκλή: Το «ευχαριστώ» του Πατριάρχη στους πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά

Κριμαία - Φωτιά σε ρωσικό αεροδρόμιο: Ουκρανική προειδοποίηση για προβοκάτσια

Πειραιάς: Φωτιά στον προαύλιο χώρο της Ελαΐς

Σε Βουλγαρική εταιρία οι επισκευές του μεγαλύτερου υδροηλεκτρικού εργοστάσιου της Ελλάδας

Σωρός τα σκουπίδια στο πιο διάσημο αξιοθέατο της Ζακύνθου