MAD VMA 2022: Η στιγμή που ο Snik ζητά συγγνώμη – Αποδοκιμασίες από το κοινό – Βίντεο

23:56 - 22/06/2022

Λίγη ώρα μετά τον άγριο καβγά που είχε στα μουσικά βραβεία MAD με τον Snik  και αφού είχε προηγηθεί To άρθρο MAD VMA 2022: Η στιγμή που ο Snik ζητά συγγνώμη – Αποδοκιμασίες από το κοινό – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MAD VMA 2022: Light και Snik ζήτησαν συγγνώμη μετά τον καβγά τους – Έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό

Συγγνώμη από το κοινό ζήτησαν Snik και Light μετά τον άγριο καβγά τους στα Mad Video Music Awards 2022.Συγγνώμη από το κοινό ζήτησαν Snik και Light μετά τον άγριο καβγά τους στα Mad Video Music Awards 2022.«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιων το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της