Ν. Ηλιόπουλος: «Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση»

17:42 - 23/06/2022

Την κατάθεση τροπολογίας «ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους», ανακοινώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, σε συνέχεια της δημοσίευσης των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών. Μάλιστα καταγγέλλει: «Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση. Δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της». «Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατ. και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατ. ευρώ, τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται. Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιόπουλος: «Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση»

Την κατάθεση τροπολογίας «ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους», ανακοινώνει...

Διαβάστε το στο Zougla

Ν. Ηλιόπουλος: «Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση»

Την κατάθεση τροπολογίας «ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους», ανακοινώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, σε συνέχεια της δημοσίευσης των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ηλιόπουλος: Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση

Την κατάθεση τροπολογίας «ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους», ανακοινώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, σε συνέχεια της δημοσίευσης των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών. Μάλιστα καταγγέλλει: «Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη Το άρθρο Ηλιόπουλος: Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη, είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση

Εντείνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο τις εκλογές σε σημείο που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Τραμπ κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει για τον κ. Μητσοτάκη πως το πάρτι έφθασε στο τέλος του. Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση τράβηξε κι άλλο το σχοινί με αφορμή τα “πόθεν […] Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη, είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)