Dj Valentino: H απάντησή του για το viral βίντεο από τα Mad VMA – «Tο λάθος δεν ήταν δικό μου»

00:24 - 24/06/2022

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή βραδιά των φετινών Mad VMA μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik. Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω ευτράπελα, μεγάλος χαμός έγινε στα social media με τον Dj Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να παίξει μουσική χωρίς κονσόλα. Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media, […] The post Dj Valentino: H απάντησή του για το viral βίντεο από τα Mad VMA – «Tο λάθος δεν ήταν δικό μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Dj Valentino: H απάντησή του για το viral βίντεο από τα Mad VMA – «Tο λάθος δεν ήταν δικό μου»

Ο Dj Valentino κλήθηκε να παίξει μουσική χωρίς κονσόλα στα φετινά Mad VMA και το βίντεο έγινε viralΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

H απάντησή του Dj Valentino για το viral βίντεο από τα Mad VMA που τον δείχνει να παίζει χωρίς κονσόλα!

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο τα Mad Video Music Awards 2022. Πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών», ενώ υπήρχαν και αρκετά ευτράπελα. Μεταξύ άλλων, viral έγιναν οι εικόνες όπου φαίνεται ο dj Valentino να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον… αέρα. Ο dj Valentino μάλιστα απάντησε σε σχόλιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»