Ιτούδης: «Τιμή και υποχρέωση η Εθνική»

17:20 - 24/06/2022

Ιτούδης: «Τιμή και υποχρέωση η Εθνική» 24/06/2022 Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ως προπονητής της Εθνικής ομάδας και δήλωσε πως είναι τιμή και υποχρέωση για τον ίδιο, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο head coach της Εθνικής είπε στο περιθώριο της προπόνησης της «γαλανόλευκης» ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία: «Ο πρόεδρος προσπάθησε να με κάνει να συγκινηθώ. Η τιμή είναι μεγάλη. Δεν είμαι των πολλών είμαι και εγώ περήφανος που είμαι εδώ με όλους τους συνεργάτες να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας.  Μέσα σε 6-7 μέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε να γνωρίσουμε.  Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιτούδης: «Τιμή και υποχρέωση η Εθνική, θετική η ανταπόκριση του Αντετοκούνμπο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ως προπονητής της Εθνικής ομάδας δηλώνοντας πως είναι τιμή και υποχρέωση για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε το στο

Ιτούδης: «Τιμή και υποχρέωση η Εθνική, θετική η ανταπόκριση του Αντετοκούνμπο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ως προπονητής της Εθνικής ομάδας δηλώνοντας πως είναι τιμή και υποχρέωση για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε το στο tovima

Ιτούδης: «Η τιμή που είμαι στην Εθνική, είναι τεράστια»

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του. The post Ιτούδης: «Η τιμή που είμαι στην Εθνική, είναι τεράστια» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Εθνική ομάδα-Ιτούδης: «Τιμή και υποχρέωση»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την τιμή και…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)