Στην Εθνική μπάσκετ ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

19:58 - 28/06/2022

Στην Εθνική μπάσκετ ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο 28/06/2022 Δεν πρόλαβε καλά-καλά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που κατέκτησε το περασμένο Σάββατο με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και επέστρεψε στη δράση ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο 24χρονος σέντερ ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στη Λάρισα και το απόγευμα συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης, ενόψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία την ερχόμενη Πέμπτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης έχει 16 παίκτες στη διάθεσή του και θα κληθεί να «κόψει» τέσσερις, για να προκύψει η δωδεκάδα για τον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματική

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εθνική μπάσκετ: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε με την ομάδα

Η Εθνική μπάσκετ των ανδρών προετοιμάζεται για τον αγώνα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία (30/06, 20:00) που θα γίνει στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και πλέον έχει στη..,. διάθεση της και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μόλις λίγα 24ωρα μετά την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Γαλλίας με την Βιλερμπάν, ο Κώστας ... Περισσότερα To άρθρο Εθνική μπάσκετ: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε με την ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ενσωματώθηκε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην Εθνική (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα.

Διαβάστε το στο in.gr

Ενσωματώθηκε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην Εθνική (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Bundesliga: Νίκη Ευρώπης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου μαθητή, μέσα σε σχολείο στο Ηράκλειο

Κουαρτέτο απουσιών στον Ατρόμητο για τον αγώνα με την Κηφισιά

ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί και τι αναμένεται

Με Νέιρα απέναντι στον Βόλο ο ΟΦΗ