«Καφέ της Χαράς»: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το πρόσωπο που επιστρέφει στη σειρά

13:25 - 13/01/2020

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο Πρωινό του ANT1 αποκάλυψε ότι σύντομα θα δούμε ένα πρόσωπο να επιστρέφει από τα παλιά! Ένα πρόσωπο που ο Χάρης Ρώμας, όπως δηλώνει, λατρεύει! Ο λόγος για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία στους δύο πρώτους κύκλους υποδυόταν τη δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου. Η δασκάλα του χωριού μπορεί να μπήκε στο ψυχιατρείο, όμως…. θα τη δούμε στα νέα επεισόδια να επιστρέφει. Ο Χάρης Ρώμας τόνισε: «Η δασκάλα θα μπει στο Καφέ. Τη Σοφία τη θέλω οπωσδήποτε. Και μάλιστα αυτό έγινε με ένα έντονο δικό μου θέλω γιατί ο ρόλος είχε τελειώσει, εφόσον πήγε στο ψυχιατρείο. Η Σοφία όμως είναι η Σοφία»!

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα - Ποια ηθοποιός επιστρέφει στο "Καφέ της Χαράς"; (VIDEO)

Στην κάμερα του Πρωινού, η οποία βρέθηκε στα backstage της σειράς"Το Καφέ της Χαράς", μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Όπως αποκάλυψε, έπειτα από δική του επιθυμία, επιστρέφει η δασκάλα. "Η δασκάλα θα μπει,οπωσδήποτε, η Σοφία θα επιστρέψει. Αυτό έγινε έπειτα από ένα έντονο δικό μου θέλω αφού ο ρόλος είχε τελειώσει ουσιαστικά".

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Καφέ της Χαράς»: Πρόσωπο… από τα παλιά επιστρέφει στη σειρά

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο Πρωινό του ANT1 αποκάλυψε ότι σύντομα θα δούμε ένα πρόσωπο να επιστρέφει από τα παλιά! The post «Καφέ της Χαράς»: Πρόσωπο… από τα παλιά επιστρέφει στη σειρά appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα - Ποια ηθοποιός επιστρέφει στο "Καφέ της Χαράς";

Στην κάμερα του Πρωινού, η οποία βρέθηκε στα backstage της σειράς "Το Καφέ της Χαράς", μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Όπως αποκάλυψε, έπειτα από δική του επιθυμία, επιστρέφει η δασκάλα. "Η δασκάλα θα μπει,οπωσδήποτε, η Σοφία θα επιστρέψει. Αυτό έγινε έπειτα από ένα έντονο δικό μου θέλω αφού

Διαβάστε το στο madata.gr

Το καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έκανε spoiler – Αυτό το πρόσωπο που όλοι περιμένουμε θα μπει στη σειρά

Το καφέ της Χαράς: "Άλλος ένας αγαπημένος και απόλυτα κωμικός χαρακτήρας θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια", τόνισε ο σεναριογράφος και ηθοποιός της σειράς Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις