Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν κάτι λέγαμε, δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

12:14 - 29/06/2022

Με αφορμή την δημόσια αντιπαράθεση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Δημήτρη Παπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε παλιές ιστορίες με την […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν κάτι λέγαμε, δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Όταν υπήρχε πρόβλημα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα

Θέλησε να της δώσει μια συμβουλή μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης.

Διαβάστε το στο

Καινούργιου: «Όταν υπήρχε πρόβλημα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση για την κόντρα Ιωάννας Μαλέσκου και Δημήτρη ΠαπανώταΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν υπήρχε πρόβλημα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

Με αφορμή τη θέση που πήρε δημόσια μέσα από την εκπομπή της ενάντια στον Δημήτρη Παπανώτα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν υπήρχε πρόβλημα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν κάτι λέγαμε, δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

«Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν»

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Εγώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν κάτι λέγαμε, δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα"

"Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο