«Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, θα μου λέιψετε»
14:16 - 29/06/2022
Λύγισε η Ιωάννα Μαλέσκου την ώρα της μαγειρικής και αποχαιρετώντας τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη στο
To άρθρο «Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, θα μου λέιψετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της - «Σας ευχαριστώ, οι δρόμοι μας θα συναντηθουν ξανά»
Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και «λύγισε» στον αέρα, με τα καλά λόγια που άκουσε από εκείνους
Διαβάστε το στο «Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ - Θα μου λείψετε» (video)
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τον σεφ του «Love It» Δημήτρη Μακρυνιώτη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Μαλέσκου: Συγκινήθηκε on air – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν”
Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο αποψινό “Love It”. Την ώρα της μαγειρικής η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν έμαθε ότι αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ακολούθησε ένας συγκινητικός διάλογος μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει εμμέσως την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. «Παρόλο που δεν συνάδει με το […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινήθηκε on air – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr