Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινημένη αποχαιρετά τους συνεργάτες της – «Την έχω πάρει την απόφασή μου»
14:52 - 29/06/2022
Σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για φέτος στο “Love it”, κάτι που μόλις το έμαθε η Ιωάννα Μαλέσκου, συγκινήθηκε. Σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για φέτος στο “Love it”, κάτι που μόλις το έμαθε η Ιωάννα Μαλέσκου, συγκινήθηκε. Οι δυο τους είχαν έναν πολύ συγκινητικό διάλογο, ενώ η παρουσιάστρια, ουσιαστικά, ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. «Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της – «Θα μου λείψετε πολύ»
Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της σε κλίμα συγκίνησης και με δακρυσμένα μάτια – «Έχω πάρει την απόφαση»
Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ φτάνει στο φινάλε της. Τα δημοσιεύματα και οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια ήδη να αναζητά την επόμενη επαγγελματική της στέγη έχουν «φουντώσει» για τα καλά. Σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για φέτος στο «Love it» κάτι το οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου το έμαθε λίγο πριν την ενότητα της μαγειρικής και συγκινήθηκε. Ο μάγειρας και η παρουσιάστρια είχαν έναν ιδιαίτερα φορτισμένο διάλογο με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώνει έμμεσα την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε και με μάτια κατακόκκινα προσπάθησε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: Συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής - "Έχω πάρει την απόφαση, θα μου λείψετε πολύ" [Βίντεο]
Με αφορμή την αποχώρηση ενός συνεργάτη της, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε έμμεσα το τέλος της από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Love it"
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της – «Θα μου λείψετε πολύ»
Φορτισμένο ήταν το κλίμα στη σημερινή (29/6) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής θέλησε να ευχαριστήσει τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, καθώς ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε στο «Love It», το οποίο αύριο θα ρίξει αυλαία. Συγκινημένη και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον […]
Διαβάστε το στο dete.gr