Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ανακοίνωσε τους παραλήπτες του Προεδρικού Μεταλλίου της Ελευθερίας: Στον κατάλογο και ο π. Καρλούτσος

18:40 - 01/07/2022

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα τους δεκαεπτά παραλήπτες του Προεδρικού Μεταλλίου της Ελευθερίας. Ανάμεσα τους είναι και ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, ο μεγαλύτερος παράγοντας στα εκκλησιαστικά πράγματα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής τα τελευταία 40 χρόνια. Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας είναι η υψηλότερη πολιτική διάκριση του Έθνους, που απονέμεται σε άτομα που έχουν υποδειγματική συνεισφορά στην ευημερία, τις αξίες ή την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, την παγκόσμια ειρήνη ή άλλες σημαντικές κοινωνικές, δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι η Αμερική μπορεί να οριστεί με μία λέξη: δυνατότητες. Αυτοί οι δεκα

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Στα πλέι οφ του Europa League ο Ολυμπιακός: Επικράτησαν της Σλόβαν Μπρατισλάβα με 4-3 στη «ρώσικη ρουλέτα»

Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο έντονης αστάθειας – Πιθανότητα καταιγίδων και στην Αττική

Θρησκευτικός ηγέτης των Ταλιμπάν νεκρός σε επίθεση αυτοκτονίας: Είχε ταχθεί υπέρ του δικαιώματος των κοριτσιών στη σχολική φοίτηση

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΑ με τον νέο Air Force Programs Manager του ODC

Σε εκπληκτική φόρμα ο Κύργιος νίκησε και τον ν. 1 στον κόσμο Ντανίλ Μεντβέντεφ

Σάλος από τις δηλώσεις Αθανασίου για τους βουλευτές τις μειονότητας: Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση