Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Εγνατία Οδό

15:04 - 03/07/2022

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:00, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του ενός οχήματος ενώ δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην Παιανία Λέσβος: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ερεσό – Νεκρός ένας 23χρονος (ΦΩΤΟ) ΗΠΑ: Οι αμβλώσεις γίνονται το δυνατό χαρτί των Δημοκρατικών, αλλά και των Ρεπουμπ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 75χρονο στην Εγνατία Οδό

Ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 390ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Καβάλα, στις 11:50 πμ..

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:00, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του ενός οχήματος ενώ δύο ακόμα […] The post Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Εγνατία Οδό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 75χρονο στην Εγνατία Οδό

Ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 390ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Καβάλα, στις 11:50 πμ. Ο 75χρονος ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 75χρονο στην Εγνατία Οδό

Ελαφρά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του θύματος

Διαβάστε το στο news.gr

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Εγνατία Οδό

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:00, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία

Ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό. Στο νοσοκομείο δύο ακόμη άτομα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 12:00, Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Ασπροβάλτας. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 75 οδηγός του ενός οχήματος. Δύο ακόμα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)