Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το δικαστήριο μετά την αναβολή της δίκης (βίντεο)

16:12 - 04/07/2022

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αλέξης Κούγιας εξερχόμενοι από το δικαστήριο, προχώρησαν σε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. «Η αλήθεια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δε με άφηνε να μπω»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφό του. Στους λόγους που ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά την καταγγελία για κακοποίηση αποκάλυψε το Star. Ο ο γνωστός τραγουδιστής μήνυσε τη Βαρβάρα Κίρκη για κλοπή ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δε με άφηνε να μπω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δεν με άφηνε να μπω»

Γύρω από την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία 24ωρα ο Θέμης Αδαμαντίδης ήρθαν νέα στοιχεία στο φως μέσα από […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δεν με άφηνε να μπω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Η αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη μετά την αναβολή της δίκης

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της πρωην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και τις δηλώσεις του τραγουδιστή πως περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη, είχαμε και την πρώτη αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη. Ο τραγουδιστής […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: Η αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη μετά την αναβολή της δίκης appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

ΔΕΣΦΑ για τον αγωγό στα Τέμπη: «Βρίσκεται 10 μ. από τις γραμμές, ένα βαγόνι έπεσε επάνω από τη θέση διέλευσής του»

Χωρίς όρια η σύγκρουση για τα ύψη των κτιρίων – Στο ΣτΕ με δύο προσφυγές ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Στο Κορωπί ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Η εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη για την περιπέτεια της υγείας του: «Μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελα και οι άλλοι έκλαιγαν έξω»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν προχώρησαν σε αποσωλήνωση οι γιατροί – Τα νεότερα για την υγεία του

Απεργία ΠΝΟ: To Μοναδικό δρομολόγιο προς το λιμάνι της Ραφήνας