Άγιοι Ανάργυροι: «Έλεγα στον αστυνομικό σφίγγε το χέρι μου να σου παίρνω τον πόνο, θα γυρίσεις στο σπίτι σου, σε περιμένουν»
20:28 - 05/07/2022
Συγκλονίζει ο Χρήστος Νικητέας στο newsit.gr για τις στιγμές με τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στους Αγίους Αναργύρους από πυρά κακοποιών. Ο κ. Χρήστος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού. Ο Χρήστος Νικητέας από τους Αγίους Αναργύρους είναι αυτό που θα λέγαμε ο ήρωας της διπλανής πόρτας. Κι αυτό γιατί είναι ο ... Περισσότερα
To άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: «Έλεγα στον αστυνομικό σφίγγε το χέρι μου να σου παίρνω τον πόνο, θα γυρίσεις στο σπίτι σου, σε περιμένουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγιοι Ανάργυροι: «Έλεγα στον αστυνομικό σφίγγε το χέρι μου να σου παίρνω τον πόνο, θα γυρίσεις σπίτι, σε περιμένουν»
Ο Χρήστος Νικητέας από τους Αγίους Αναργύρους είναι αυτό που θα λέγαμε ο ήρωας της διπλανής πόρτας. Κι αυτό γιατί είναι ο αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στη συμπλοκή και με αυτοθυσία δεν δίστασε να τρέξει να βοηθήσει τους δύο τραυματισμένους αστυνομικούς.
Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: «Έλεγα στον αστυνομικό σφίγγε το χέρι μου να σου παίρνω τον πόνο, θα γυρίσεις σπίτι, σε περιμένουν» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr