Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη

12:34 - 06/07/2022

Ο πρωθυπουργός μιλά στη Βουλή για την κοινωνική πολιτική - «Η χώρα μας, στις πρώτες του ΟΟΣΑ με τις μεγαλύτερες μειώσεις φόρων» - «Είχε προηγηθεί μία τετραετία ψεύδους, φθάσαμε ένα βήμα από τον γκρεμό» - Δείτε την συζήτηση ζωντανά στη Βουλή. Το άρθρο Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη (live)

«Η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του για τις κοινωνικέ

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα σήμερα ανήκει στα κράτη με την δυναμικότερη ανάπτυξη και την μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη

«Στο επίκεντρο όλων των δράσεών μας είναι ο πολίτης, όχι γενικά και αόριστα ο λαός, η λέξη που χρησιμοποιούν συχνά όσοι θέλουν να θολώνουν την κατεύθυνση των επιλογών τους, αλλά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, ως ξεχωριστές προσωπικότητες και πιο συγκεκριμένα η μεσαία τάξη και πρωτίστως οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας» τόνισε ο πρωθυπουργός , Το άρθρο Μητσοτάκης: Η Ελλάδα σήμερα ανήκει στα κράτη με την δυναμικότερη ανάπτυξη και την μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ. Μητσοτάκης: Σήμερα η Ελλάδα ανήκει στα κράτη με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη

«Κοινωνική θα μπορούσε να ονομαστεί κάθε πολιτική μας γιατί όλες αφορούν τον πολίτη» υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. «Προκάλεσα τη σημερινή συζήτηση διότι αύριο συμπληρώνονται 3 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ και είναι μία ευκαιρία απολογισμού και προγραμματισμού της πορείας μας» τόνισε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Σήμερα η Ελλάδα […] Κ. Μητσοτάκης: Σήμερα η Ελλάδα ανήκει στα κράτη με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023