«Θερμός» Αύγουστος: Ο Ερντογάν βγάζει γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο

14:18 - 06/07/2022

Να ανεβάσει ξανά το θερμόμετρο στα ύψη αναμένεται η Αγκυρα, προαναγγέλλοντας πρόκληση στην Ανατολική Μεσόγειο. Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε ότι το γεωτρύπανο Αμπντούλ Χαμίτ Χαν «θα κατευθυνθεί στο σημείο εργασίας του στις αρχές Αυγούστου». «Το πλοίο μας θα μεταβεί στην πρώτη αποστολή του το πρώτο μισό του Αυγούστου. Συζητούνται 5-6 εναλλακτικές λύσεις για την πρώτη τοποθεσία. Θα κάνουμε υπομονή για άλλο ένα μήνα, ελπίζω. Η τοποθεσία της αποστολής πιθανότατα θα είναι η Μεσόγειος» είπε χαρακτηριστικά ο Φατίχ Ντονμέζ. Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχαν προαναγγείλει τουρκικά ΜΜΕ, η πρώτη περιοχή γεωτρήσεων του νέου τουρκικού γεωτρύπανου αναμένετα

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουρκία: Βγάζει το γεωτρύπανο Abdulhamid Han στην Ανατολική Μεσόγειο

Το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε ότι το γεωτρύπανο Abdulhamid Han θα βγει στη Μεσόγειο τον Αύγουστο, προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες του. Η περιοχή που αναμένεται να κινηθεί το τουρκικό γεωτρύπανο αναμένεται να είναι η Ανατολική Μεσόγειος. Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας Fatih Dönmez δήλωσε ότι συζητήθηκαν 5-6 εναλλακτικές λύσεις για την πρώτη θέση υπηρεσίας του πλοίου, λέγοντας: «Ελπίζω να κάνουμε υπομονή για έναν ακόμη μήνα. Η θέση υπηρεσίας πιθανότατα θα είναι η Μεσόγειος». Το συγκεκριμένο πλοίο έχει μήκος 238 μέτρα και πλάτος 42 μέτρα, με τα τουρκικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για εργασίες στη «Γαλάζια Πατρίδα»

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αρχές Αυγούστου η Τουρκία βγάζει γεωτρύπανο

Νέες γεωτρήσεις προανήγγειλε η Άγκυρα, δια στόματος του Τούρκου υπουργού ενέργειας, ο οποίος τοποθέτησε χρονικά την έξοδο του τέταρτου γεωτρύπανου στη Μεσόγειο, στο πρώτο μισό του Αυγούστου. Οι Τούρκοι δεν δίνουν προς το παρόν στοιχεία για το ακριβές σημείο, όπου θα επιχειρηθούν οι γεωτρήσεις, όμως η Αθήνα ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Την ίδια ώρα […] The post Αρχές Αυγούστου η Τουρκία βγάζει γεωτρύπανο appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”