Θεσσαλονίκη: Παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

17:08 - 06/07/2022

Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοίκηση του Οργανισμού καλεί το Συνδικάτο να σεβαστεί την Δικαστική Απόφαση και να μην ταλαιπωρήσει περαιτέρω το επιβατικό κοινό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Ζέρβας για απεργίες στον ΟΑΣΘ: «Η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία ούτε μία ώρα» Θεσσαλονίκη: Ματαιώνεται η δεύτερη παράσταση του “Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη” ΥπΑΑΤ: Πάνω από 55 εκ. ευρώ πίστωσε στους λογαριασμούς ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Γενς Γιόνσον-«Είμαι εδώ για να κερδίσω» Τ. Θεοδωρικάκος: Με καινοτόμο τρόπο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του συνδικάτου του ΟΑΣΘ

Παράνομες κήρυξε το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τις 5 (σ.σ. περασμένη Τρίτη), 7 και 11 Ιουλίου. Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΟΑΣΘ, οι στάσεις εργασίας που αποφάσισε το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, στις 5 (σ.σ. περασμένη Τρίτη), 7 και 11 του μηνός από τις 10 το ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του συνδικάτου του ΟΑΣΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Τραβούν «χειρόφρενο» για 6 ώρες σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ για έξι ώρες θα μείνει σήμερα η Θεσσαλονίκη παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου...

Διαβάστε το στο Zougla

Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του συνδικάτου του ΟΑΣΘ

Παράνομες κήρυξε το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τις 5 (σ.σ. περασμένη Τρίτη), 7 και 11 Ιουλίου. The post Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του συνδικάτου του ΟΑΣΘ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ

Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘnvlaxos Wed, 06/07/2022 - 18:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

OΑΣΘ: Παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων – Θα γίνουν κανονικά, αναφέρει το Συνδικάτο

Ένταση επικρατεί μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, μετά τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου έκρινε ότι οι στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει το Συνδικάτο για τις 5,7 και 11 Ιουλίου είναι παράνομες. Η διοίκηση του Οργανισμού γνωστοποίησε την απόφαση του δικαστηρίου και κάλεσε τους εργαζόμενους να την σεβαστούν. «Η διοίκηση του Οργανισμού καλεί το Συνδικάτο να σεβαστεί Το άρθρο OΑΣΘ: Παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων – Θα γίνουν κανονικά, αναφέρει το Συνδικάτο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΟΑΣΘ:Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του Συνδικάτου Εργαζομένων

"Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού.Ο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ

Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού. Ο ΟΑΣΘ καλεί το Συνδικάτο «να σεβαστεί τη Δικαστική Απόφαση και... The post Θεσσαλονίκη: Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)