Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 15χρονη – Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο 

21:22 - 06/07/2022

Την εξαφάνιση της Ελένης Κ., 15 ετών, από το σπίτι της στην περιοχή της Παπάφη στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού μέσω Amber Alert. Το ανήλικο κορίτσι εξαφανίστηκε χθες Τρίτη(5/7), μεσημεριανές ώρες. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα 06/07/2022 και προέβη άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Ελένη Κ. έχει ύψος 1,72 μ., είναι αδύνατη, έχει πορτοκαλί μαλλιά και μπλε μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξαφανίστηκε 15χρονη στην Θεσσαλονίκη: Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε η 15χρονη Ελένη

Στις 05/07/2022, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη περιοχή Παπάφη Θεσσαλονίκης, η Ελένη Κ. 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα 06/07/2022 και προέβη άμεσα σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Ελένη Κ. έχει ύψος […] Το άρθρο Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε η 15χρονη Ελένη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 14χρονος

Εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη το απόγευμα της 22ας Ιουνίου ο Αλχουσεΐν (επ) Ραέντ (ον), 14 ετών, συριακής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ο Αλχουσεΐν (επ) Ραέντ (ον) έχει ύψος 1.50 , ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλε κοντομάνικη μπλούζα. Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 14χρονος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)