Μαρία Αντωνά: Απαντά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα – «Ήταν κάτι αυθόρμητο»
11:18 - 07/07/2022
Η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης δεν νίκησε
To άρθρο Μαρία Αντωνά: Απαντά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα – «Ήταν κάτι αυθόρμητο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αντωνά: Απαντά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα
«Ήταν κάτι αυθόρμητο» είπε η Μαρία Αντωνά - «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη»
Διαβάστε το στο Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για το παγωμένο της βλέμμα στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα που συζητήθηκε
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Αντωνά: Η απάντηση για το παγωμένο της βλέμμα στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα που συζητήθηκε
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor – Tελικός: Η Mαρία Αντωνά για την αντίδρασή της στη νίκη του Σχίζα – «Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο»
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος είναι μέρος του πάνελ της πρωινής εκπομπής του Οpen και δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τον χθεσινό τελικό του Survivor. Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. […]
The post Survivor – Tελικός: Η Mαρία Αντωνά για την αντίδρασή της στη νίκη του Σχίζα – «Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr