Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με συνεχή υπονοούμενα στην τελευταία εκπομπή

11:48 - 08/07/2022

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, από το πρώτο καλημέρα στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς, άρχισαν με υπονοούμενα ο ένας στον […] The post Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας με συνεχή υπονοούμενα στην τελευταία εκπομπή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Φεύγει από τον ΑΝΤ1 – Το συγκινητικό αντίο στην τελευταία εκπομπή

Μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για «Το Πρωινό». Με τη φωνή της να τρέμει ευχαρίστησε τον Γιάννη Λάτσιο, τον Τζώνη Καλημέρη και τον Θοδωρή Κυριακού, όπως και όλους τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από την κάμερα. «Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό μόνο για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα εννέα – δέκα χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί χθες μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε “σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Και όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη, αν έχεις μούτρα δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο