Ναταλία Γερμανού: «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει»
21:16 - 11/07/2022
Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ναταλία Γερμανού με την ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμά της για το φινάλε της εκπομπής της - «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό, χάνει»
Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και το κοινό της για τη στήριξή τους
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: Απολογισμός για τη φετινή σεζόν – «Όποιος το πιστεύει αυτό χάνει…»
Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά το τέλος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει
Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, έναν προς έναν. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πλατό στις οποίες ποζάρει με τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στην αγάπη που τους ενώνει και τόνισε πως η «τηλεόραση» θέλει ομαδική δουλειά. Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, η Ναταλία Γερμανού έγραψα: «Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr