Ναταλία Γερμανού: «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει»

21:16 - 11/07/2022

Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ναταλία Γερμανού με την ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» […] The post Ναταλία Γερμανού: «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμά της για το φινάλε της εκπομπής της - «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό, χάνει»

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και το κοινό της για τη στήριξή τους

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού: Απολογισμός για τη φετινή σεζόν – «Όποιος το πιστεύει αυτό χάνει…»

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά το τέλος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού: Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό χάνει

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, έναν προς έναν. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πλατό στις οποίες ποζάρει με τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στην αγάπη που τους ενώνει και τόνισε πως η «τηλεόραση» θέλει ομαδική δουλειά. Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες, η Ναταλία Γερμανού έγραψα: «Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο