Νοβά Καχόβκα: Τουλάχιστον έξι νεκροί στην επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
17:22 - 12/07/2022
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων τη Δευτέρα (12/7) στην ελεγχόμενη από τα ρωσικά στρατεύματα κοινότητα Νοβά Καχόβκα, στην περιφέρεια της Χερσώνας, μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Υπάρχουν έξι άνθρωποι που επιβεβαιώθηκε (σ.σ: πως είναι νεκροί). Πολλές δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, έχουν πληγές από θραύσματα, εκδορές», είπε στο πρακτορείο ο Βλαντίμιρ Λεόντιεφ, επικεφαλής της προσκείμενης στους Ρώσους πολιτικοστρατιωτικής διοίκησης της περιφέρειας της Χερσώνας.
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια. Οι τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομεία, όμως πολλοί έχουν αποκλειστεί στ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr