Κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της ΝΔ στον νομό Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

19:20 - 12/07/2022

Την περιοχή της Εύβοιας επισκέφθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο εξορμήσεών τους για την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία σε τοπικό επίπεδο. Ο επικεφαλής του κλιμακίου, υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης , ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής του νομού Σίμος Κεδίκογλου, οι βουλευτές του νομού Αθανάσιος Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, οι βουλευτές Αθανάσιος Δαβάκης και Γεώργιος Κοτρωνιάς, καθώς και η γενική γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη, επισκέφθηκαν έργα,

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της ΝΔ επισκέφθηκαν την Εύβοια

Στην Εύβοια βρέθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο εξορμήσεων για την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία σε τοπικό επίπεδο. Επικεφαλής του κλιμακίου ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Τον Γιώργο Γεραπετρίτη συνόδευσαν στην Εύβοια, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος ... Περισσότερα To άρθρο Κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της ΝΔ επισκέφθηκαν την Εύβοια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της ΝΔ επισκέφθηκαν την Εύβοια

Την περιοχή της Εύβοιας επισκέφθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο εξορμήσεών τους για την προβολή του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών της Ν.Δ. στο Νομό Ευβοίας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Νέα Δημοκρατία: Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών στο Νομό Ευβοίας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο. Επόμενη στάση, ήταν η περιοχής της Εύβοιας. Σε αυτή την επίσκεψη ο επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης , ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από Το άρθρο Νέα Δημοκρατία: Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών στο Νομό Ευβοίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)