Γαστρονομικά πιάτα Κεντρικής Μακεδονίας: Η καινοτομία ‘παντρεύεται’ με την έρευνα και τα τοπικά προϊόντα (ΦΩΤΟ)

07:48 - 13/07/2022

Τυροκομικά προϊόντα που παράγονται από γάλα ελληνικών φυλών αιγών και γαστρονομικά πιάτα από την ευλογημένη γη της Κεντρικής Μακεδονίας με καινοτόμα συσκευασία βάζουν τις βάσεις για να αποκτήσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προστιθέμενη αξία ως τελικά προϊόντα. Τα πρώιμα αποτελέσματα των έργων Graega Cheese και Macedonian Gourmet παρουσιάστηκαν σε χθεσινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Kαινοτομία, έρευνα, μεταποίηση, τοπικά παραγόμενα προϊόντα’ όλα τα παραπάνω ‘παντρεύονται’ και θέτουν τις βάσεις για περαιτέρω εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και στην παραγωγή και προώθηση παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενό

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)