Γαστρονομικά πιάτα Κεντρικής Μακεδονίας: Η καινοτομία ‘παντρεύεται’ με την έρευνα και τα τοπικά προϊόντα (ΦΩΤΟ)
07:48 - 13/07/2022
Τυροκομικά προϊόντα που παράγονται από γάλα ελληνικών φυλών αιγών και γαστρονομικά πιάτα από την ευλογημένη γη της Κεντρικής Μακεδονίας με καινοτόμα συσκευασία βάζουν τις βάσεις για να αποκτήσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προστιθέμενη αξία ως τελικά προϊόντα. Τα πρώιμα αποτελέσματα των έργων Graega Cheese και Macedonian Gourmet παρουσιάστηκαν σε χθεσινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)
Kαινοτομία, έρευνα, μεταποίηση, τοπικά παραγόμενα προϊόντα’ όλα τα παραπάνω ‘παντρεύονται’ και θέτουν τις βάσεις για περαιτέρω εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και στην παραγωγή και προώθηση παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενό
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr