Κούγιας για ΣΥΡΙΖΑ: Να ρωτήσουν τον Καλογήρου αν μπορεί να είμαι υποχείριο πολιτικού κόμματος
12:22 - 14/07/2022
Επιμένει ο Αλέξης Κούγιας ότι η διάταξη βάσει της οποίας ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίζεται έως ότου να εκδικαστεί η έφεσή του, κατατέθηκε από τον Μιχάλη Καλογήρου, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούλιο του 2019. Παράλληλα, ο γνωστος ποινικολόγος απάντησε με ανακοίνωσή του στο ερώτημα «τίνος πολιτικό παιχνίδι παίζει». «Θα πρέπει επιτέλους τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ... Περισσότερα
To άρθρο Κούγιας για ΣΥΡΙΖΑ: Να ρωτήσουν τον Καλογήρου αν μπορεί να είμαι υποχείριο πολιτικού κόμματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για ΣΥΡΙΖΑ: Να ρωτήσουν τον Καλογήρου αν είμαι υποχείριο πολιτικού κόμματος
Ο Αλέξης Κούγιας επιμένει στην τοποθέτησή του ότι η διάταξη βάσει της οποίας ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίζεται έως ότου να εκδικαστεί η έφεσή του, κατατέθηκε από τον Μιχάλη Καλογήρου, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούλιο του 2019. Ο Αλέξης Κούγιας επιμένει στην τοποθέτησή του ότι η διάταξη βάσει της οποίας ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίζεται έως ότου να εκδικαστεί η έφεσή του, κατατέθηκε από τον Μιχάλη Καλογήρου, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούλιο του 2019. Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στο ερώτημα «τίνος πολιτικό παιχνίδι παίζει», που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. «Θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr