Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε πως πήγα στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ»
19:34 - 14/07/2022
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναφέρθηκε στις συζητήσεις του με τον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σίτι.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε καλή τύχη που πάω στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ»
Μήνυμα με το οποίο του ευχόταν καλή τύχη, επειδή επέλεξε να πάει στην λάθος πλευρά του Μάντσεστερ αποκάλυψε ο Έρλινγκ Χάαλαντ πως του έστειλε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ Στην απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ προχώρησε τον περασμένο μήνα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατάφερε να κάνει δικό της έναν παίκτη που είχε βρεθεί […]
The post Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε καλή τύχη που πάω στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΧάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε πως πήγα στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ»
Χάαλαντ: «Ο Σόλσκιερ μου είπε πως πήγα στη λάθος πλευρά του Μάντσεστερ»
14/07/2022
Λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι συνεχίζει να έχει συχνή επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Ο τελευταίος στο διάστημα της παραμονής του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» είχε προσπαθήσει να πάρει στον σύλλογο τον συμπατριώτη του Νορβηγό επιθετικό, ωστόσο ο τελευταίος ναι μεν μετακόμισε στο Μάντσεστερ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά επέλεξε τελικά τη Σίτι για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
«Μου είχε στείλει μήνυμα για καλή επιτ
Διαβάστε το στο filathlos.gr