Μαύρα γενέθλια για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

09:02 - 16/07/2022

Στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου νοσεί βαριά από […] The post Μαύρα γενέθλια για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολύ δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει σοβαρά προβλήματα υγείας

Διαβάστε το στο

Δύσκολες ώρες γαι την Μαίρη Χρονοπούλου - «Ποτέ δεν ήμουν χειρότερα στη ζωή μου»

Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου: “Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα”

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη για την περιπέτεια που περνά με τον κορονοϊό. Η σπουδαία ηθοποιός που δεν περνά ελαφρά την νόσο στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοσιογράφο δήλωσε ότι αυτά είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής της. “Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσεί βαριά από κορονοϊό – «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφο, Μαίρη Χρονοπούλου που έχει σήμερα τα γενέθλιά της, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», περνά τη χειρότερη στιγμή της ζωής της.  Χτυπημένη από τον κορονοϊό, η ηθοποιός βρίσκεται σε βαριά κατάσταση για 10η ημέρα. Παρά τη δυσκολία της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη και δήλωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα! […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσεί βαριά από κορονοϊό – «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο