Η εβδομάδα της «τέλειας καταιγίδας»;

12:06 - 17/07/2022

Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπορούσε πραγματικά να αποδειχτεί πολύ καθοριστική για ολόκληρη την Ευρώπη. Μια αλληλουχία καταλυτικών γεγονότων σημαδεύουν τη Γηραιά Ήπειρο :Την Τετάρτη στη Ρώμη κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι και μαζί με αυτήν η πορεία όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ και της ίδιας της ΕΕ, με δεδομένο το ρόλο της τρίτης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκινά η εβδομάδα της «τέλειας καταιγίδας» για την Ευρώπη

Του Μιχάλη Ψύλου* psilosm@naftemporiki.gr Η εβδομάδα που ξεκινά θα μπορούσε πραγματικά να αποδειχτεί πολύ καθοριστική για ολόκληρη την Ευρώπη. Μια αλληλουχία καταλυτικών γεγονότων σημαδεύουν τη Γηραιά Ήπειρο :Την Τετάρτη στη Ρώμη κρίνεται η τύχη της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι και μαζί με αυτήν η πορεία όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ και […] The post Ξεκινά η εβδομάδα της «τέλειας καταιγίδας» για την Ευρώπη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ebury: Η εβδομάδα που αρχίζει στις αγορές

Του Enrique Diaz – Alvarez, Chief Risk Officer  της εταιρείας διεθνών πληρωμών Ebury.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο