Οικονομική αστυνομία: «Λουκέτο» σε 6 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Ζάκυνθο

13:32 - 18/07/2022

Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 18 καταστήματα, ενώ για 6 από αυτά ενημερώθηκε η αρμόδια Αρχή για την επιβολή αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε: Στη Μύκονο, σε καφέ - μπαρ, η μη έκδοση απόδειξης ενώ επιπλέον απασχολούνταν 3 εργαζόμενοι εκτός ημέρας εργασίας και εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας, σε εταιρία, η μη έκδοση 17 αποδείξεων ενώ επιπλέον απασχολούντ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας σε καταστήματα σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη – 6 λουκέτα

Έφοδο σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος έκανε η Οικονομική Αστυνομία και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος το διάστημα από 13-18 Ιουλίου σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη κάνοντας έρευνα για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας. Μετά από τους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε συνολικά 18 καταστήματα, ενώ για 6 έγινε ενημέρωση στην ... Περισσότερα To άρθρο Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας σε καταστήματα σε Μύκονο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη – 6 λουκέτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πρόστιμα σε 18 καταστήματα που δεν εξέδιδαν αποδείξεις σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Ζάκυνθο

Παραβάσεις σε 18 καταστήματα σε Μύκονο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)