Ιωάννα Τούνη: Είναι 3 μηνών έγκυος – Η φωτογραφία με το τεστ και τα δάκρυα

20:12 - 18/07/2022

Με ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Βέβαια, ταυτόχρονα με αυτές τις φήμες, κυκλοφορούσαν και εκείνες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, που συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία φανερώς συγκινημένη κρατάει το τεστ εγκυμοσύνης, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Είναι 3 μηνών έγκυος! «Ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου»

H Iωάννα Τούνη από τις φήμες περί χωρισμού τελικά ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 18/07 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.H Iωάννα Τούνη από τις φήμες περί χωρισμού τελικά ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 18/07 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, που συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία φανερώς συγκινημένη κρατάει το τεστ εγκυμοσύνης, η γνωστή instagrammer έγραψε τα εξής: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας