«Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι μου», συγκλονίζει ηλικιωμένος στην Πεντέλη, με δάκρυα στα μάτια
09:08 - 20/07/2022
Δραματικές είναι οι ώρες των κατοίκων στην Πεντέλη λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει από χθες το απόγευμα.Δραματικές είναι οι ώρες των κατοίκων στην Πεντέλη λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει από χθες το απόγευμα.Ο κος Περικλής είναι 86 ετών και με δάκρυα στα μάτια λέει πως ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή νύχτα, όπως δήλωσε στην κάμερα του Alpha. «Πήρε φωτιά και τούς φώναζα για λίγο νερό γιατί δεν είχα… Τίποτα… Πήρα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ούτε πεθαμένος δεν φεύγω από το σπίτι μου»: Ο παππούς στην Πεντέλη που έκανε την ρεπόρτερ να «λυγίσει»
Δραματικές ώρες περνούν οι κάτοικοι στην Πεντέλη εξαιτίας της φωτιάς που καίει από το απόγευμα της Τρίτης και λόγω των ανέμων επεκτάθηκε ταχύτατα στην περιοχή. Ένας άνδρας μιλώντας στην κάμερα του Alpha με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει την εφιαλτική νύχτα που έζησε. Φωτιά – Πεντέλη: Συγκλονίζει 86χρονος κάτοικος στην κάμερα του Alpha «Πήρε φωτιά και […]
The post «Ούτε πεθαμένος δεν φεύγω από το σπίτι μου»: Ο παππούς στην Πεντέλη που έκανε την ρεπόρτερ να «λυγίσει» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι, δεν φεύγω από το σπίτι», λέει δακρυσμένος ένας 86χρονος
Δραματικές είναι οι ώρες των κατοίκων στην Πεντέλη λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή από χθες το απόγευμα...
Διαβάστε το στο Zougla