Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Κάηκαν τα γύρω σπίτια, οι άντρες έσωσαν το δικό μου»

15:26 - 20/07/2022

Η μητέρα της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, νόμιζε ότι το σπίτι της στην Παλλήνη κάηκε στη φωτιά, αλλά τελικά όπως εξήγησε στο newsit.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτηση της στο Twitter υποκλίθηκε στον πατέρα της που έσωσε το σπίτι τους από την φωτιά στην Παλλήνη αλλά «τσακώθηκε» και με χρήστη που την ειρωνεύτηκε

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έζησε τις δικές της στιγμές από τις ΗΠΑ, για το σπίτι της στην Παλλήνη που κινδύνεψε να τυλιχτεί στις φλόγες, «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου» έγραψε στο twitter η ολυμπιονίκης του επί κοντώ, το καυστικό σχόλιο και η απάντησή της.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Στεφανίδη για πυρκαγιές: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου» (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Στεφανίδη για πυρκαγιές: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου» (ΦΩΤΟ) 20/07/2022 Η ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που κυρίευσε την Αττική τις τελευταίες ημέρες λίγο έλειψε να κάψει -μεταξύ άλλων και- το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη. Παρά το μέγεθος του κινδύνου που υπήρχε όμως, αυτό ήταν μεταξύ εκείνων που τη γλίτωσαν, με την Κατερίνα Στεφανίδη να εξηγεί μέσω Twitter πως αυτό έγινε χάρη στον πατέρα της. "Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων