Διακοπή στην υδροδότηση σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

07:56 - 21/07/2022

Διακοπή της υδροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή Αναλήψεως και στη δεξαμενή Τουμπίτσας στην περιοχής του Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης. Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως τις 14:00, χωρίς νερό θα μείνουν νοικοκυριά σε υδροδότησης στις οδούς Παχατουρίδου, Αναπαύσεως, Κομνηνών, Μ. Αλεξάνδρου, Πανοράματος- Θέρμης, Δημοκρατίας, Πέτρου Λεβαντή, όπως και στον Παραδοσιακό οικισμό Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. «Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε προπόνηση με Ζίρα και περιμένει τους Θεσσαλονικείς

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς  υπερκέρασε το εμπόδιο της Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν επικρατώντας στο Μπακού με 3-0, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, εκεί που θα βρει απέναντι της τον Άρη αν ο τελευταίος περάσει το εμπόδιο της Γκόμελ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση ... Περισσότερα To άρθρο Άρης: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε προπόνηση με Ζίρα και περιμένει τους Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)