Δείτε LIVE την εκδήλωση για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

11:40 - 22/07/2022

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την εκδήλωση για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο - Αμβρακία. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία της Επιχειρηματικότητας 2022» Φωτιά στην Ηλεία: Χωρίς ενεργό μέτωπο-Κινδύνεψαν σπίτια και εκκλησία-Πληροφορίες για προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό(ΦΩΤΟ-VIDEO) Απάντηση Οικονόμου για τον κίνδυνο προγραμματισμένων διακοπών στο ρεύμα Πλεύρης: «Οποιαδήποτε καταγγελία για τυχόν ιατρική αμέλεια στο ΕΣΥ διερευνάται με τη δέουσα σοβαρότητα» The post Δείτε LIVE την εκδήλωση για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε live την ομιλία του στην εκδήλωση για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας

Σε Βόνιτσα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δείτε live την ομιλία του στην ειδική εκδήλωση για την παράδοση ενός έργου που θα ανακουφίσει την περιοχή, την Παράκαμψη Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη. Το έργο παραδίδεται νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί καθώς η παράκαμψη Αμφιλοχίας θεωρείται το πιο κρίσιμο τμήμα του άξονα καθώς περνά από δύσβατα ορεινά σημεία. Με την λειτουργία του νέου τμήματος επιτυγχάνονται δύο στόχοι: από τη μια η απόσταση Αμβρακία-Άκτιο θα μειωθεί κατά περίπου 20 λεπτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

LIVE – Η ομιλία Μητσοτάκη στα εγκαίνια για την παράδοση της παράκαμψης στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην εκδήλωση για την παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο της Αμβρακίας Οδού που συνδέει την Ιόνια Οδό με το Άκτιο και τη Λευκάδα. Δείτε live την ομιλία:

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δείτε Live: Ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια της παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στην εκδήλωση για την παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο της Αμβρακίας Οδού που συνδέει την Ιόνια Οδό με το Άκτιο και τη Λευκάδα. Live η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Υπενθυμίζεται πως η Mytilineos ανέλαβε την ολοκλήρωση του άξονα Ακτιο-Αμβρακία και παραδίδει εντός χρονοδιαγράμματος τα 17 Το άρθρο Δείτε Live: Ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια της παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμβρακία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πιο κοντά η Λευκάδα και η Πρέβεζα χάρη στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο–Αμβρακία

Βreaking news The post Πιο κοντά η Λευκάδα και η Πρέβεζα χάρη στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο–Αμβρακία appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο Άκτιο - Αμβρακία (video)

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)