Συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου Floguitar στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας

21:45 - 14/01/2020

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 18:30 το Μουσικό Σύνολο FLOGUITAR του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου θα συμμετέχει στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Βασ. Πυρσινέλλας στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Το Μουσικό Σύνολο θα παρουσιάσει τα FERIA AL PRADO, ΓΙΟΡΤΗ (ΠΑΝΟΣ ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ), YESTERDAY(BEATLES), I’M SAILING … The post Συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου Floguitar στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Μουσικό Σύνολο Floguitar στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 18:30 το Μουσικό Σύνολο FLOGUITAR του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου θα συμμετέχει στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Βασ. Πυρσινέλλας στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Το Μουσικό Σύνολο θα παρουσιάσει τα FERIA AL PRADO, ΓΙΟΡΤΗ (ΠΑΝΟΣ ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ), YESTERDAY(BEATLES), I’M SAILING ... The post Το Μουσικό Σύνολο Floguitar στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»

33χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο με την παρέα του στα Ιωάννινα

Μαγαζάτορες στην Πάτρα βάζουν τσουβάλια για να «οχυρωθούν» από την κακοκαιρία

Ολιγόωρη αλλά ισχυρή η κακοκαιρία το πρωί του Σαββάτου στη Δυτική Στερεά