Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε: «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή»
19:30 - 22/07/2022
H Ιωάννα Τούνη περνάει το τελευταίο διάστημα τις περισσότερες ώρες της στο σπίτι. «Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Περνάω μια ζόρικη εγκυμοσύνη», αναφέρει η γνωστή Influencer σε μια σειρά από βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram της. Αφορμή για αυτά στάθηκαν οι επιθέσεις που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό και αφορούσαν τον τρόπο που χειρίζεται την […]
The post Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε: «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Ναι, έχω δικαίωμα στην προσωπική ζωή» (video)
Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις «επιθέσεις» που δέχτηκε μέσω διαδικτύουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Τούνη: Ξέσπασε μετά την ανακοίνωση πως είναι έγκυος – «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή»
Δύσκολη εγκυμοσύνη περνάει η Ιωάννα Τούνη η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η influencer μέσω μιας σειράς βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξέσπασε κατά δημοσιευμάτων και τόνισε πως έχει δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Σε έντονο τόνο μίλησε η Ιωάννα Τούνη για την αδιακρισία που επέδειξαν απέναντι της πολλοί ακόλουθοι της στα social media αλλά και δημοσιογράφοι το τελευταίο διάστημα. «Είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό γιατί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα από ό,τι καταλαβαίνεται περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω. Πριν από κάποιες μέρες που είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και σας είπα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr